jueves, 31 de julio de 2008

Titelles de dits

Seguint un tutorial he fet aquesta prova de titelles de dits..
Siguiendo un tutorial he realizado esta prueba de "Titelles de dits"

Nit de correfocs

Els Correfocs donen fi a les Festes del barri de Can Carreres!!!
Els Correfocs dan por acabada las Fiestas del Barrio de Can Carreras!!!

martes, 29 de julio de 2008

Santa Marta


Si el calendari no enganya, ahir va ser Santa Marta, aquest és un petit detall que li he fet a la meva germana. Una Churita surfera, a punt d'anar a buscar les onades mes grans de la platja, i una L de novell, que ahir també, va aconseguir treure's el carnet de moto... FELICITATS!!!

lunes, 28 de julio de 2008

Tunear un bolso

Esta es la bolsa que he tuneado éste finde semana, por los colores, he pensaod en hacer una flor y he cortado la plantilla
Una vez cortado tb el fieltro, lo superpongo, para ver que realmente tapa el dibujo feo que ya había anteriormente
Se cose, bien cosido y éste es el resultado.. una fantastica bolsa para ahora el veranito.. Os gusta???






sábado, 26 de julio de 2008

Chica


Aquest és un peluix que he fet seguint un tutorial japonés. És una amigueta d'en Jacko, que en homenatge a una gosseta lluitadora que vaig conèixer ara farà 2 anys i mig, li posarem Chica.

miércoles, 23 de julio de 2008

De Flor en Flor


Aquestes papallones les vaig fer mentre era a casa dels meus pares recuperant-me de la operació. Són molt divertides i juganeres!!!


Així, us esnenyo també una flor que ja no existeix al jardí de casa

domingo, 20 de julio de 2008

Un passeig per Collbató


Després de quatre mesos, hem pogut tornat a donar un passeig per Collbató. M'ha emocionat poder tornar a caminar per la natura...

sábado, 19 de julio de 2008

Ara fa un any...


Ara fa un any, vam prendre una decisió, adoptar un cadellet de bòxer de 2'5kg. Li vam posar de nom Jacko de Marmolejo (si, poc originals) i els mesos han anat passant com el pes que també ha anat augmentant fins el dia d'avui. Estem molt contents de tenir-lo amb nosaltres i esperem disfrutar-lo molt de temps.

Ara que ve l'estiu, arriba una mala época pels animals de companyia, molts queden abandonats al carrer, atropellats a una cuneta o morts de sed. La culpa no es del gos, que no sap creuar; la culpa no es del gos, que camina sense rumb buscant una olor familiar; la culpa no es del gos que no sap on buscar on veure i on menjar... la culpa es NOSTRA, de la inconsciència del esser humà que regala un peluix de carn i os que fa gracia quan es petit i aburreix quan es gran. La culpa es del ésser humà, i la poca responsabilitat i no saber dir NO. Tenir un animal de companyia no és una obligació, es una decisió personal i es una resposabilitat.

Volia dedicar-li aquest espai a tots aquells gossos i gats que no han tingut la sort d'en Jacko i en concret a la Chica. I dir-li als seus amos que no hi ha res que els diferencii d'ells, es més estic segura que ells mai ho farien.

domingo, 13 de julio de 2008

Churita...


Com ja sabeu quan tinc una mica de temps m'agrada fer cosetes amb les mans. D'un temps cap aquí he descobert el Fieltro. Inicialment el que hem va cridar l'atenció va ser la varietat de colors i poc a poc amb el temps m'he anat aficionant i fent petites agulles, marca pàgines, clauers, etc. Avui us presento la Churita, així és com l'he batejat, ve a ser, la Nineta dels meus ulls.