lunes, 25 de agosto de 2008

Rupit-El Far-La Salut-Montagut


Ens quedava alguna invitació encara per rapartir i una d'elles era al voltant d'Olot, de manera que teniam l'excusa perfecte per fer una petita excursió. Els paratges trobats ens han agradat molt Rupit, el Far, la Salut i Montagut per la seva història, per les seves vistes o bé perquè senzillament ens aboquen tendres records.
Nos quedaba alguna invitación por entregar y una de ellas era a los alrededores de Olot, de modo que teníamos la excusa perfecta para realizar una pequeña excursión. Los parajes encontrados nos han encantado Rupit, el Far, la Salut y Montagut, por su història, por sus vistas o bien porque sencillamente nos han hecho recordar emotivos recuerdos.

sábado, 23 de agosto de 2008

Un Buho/Un Mussol

Feia dies que tenia ganes de fer un mussol, aquest és una còpia d'una figureta de ceràmica que hem va regalar una amiga quan vaig estar ingressada el mes d'abril al hospital. Moltes coses s'han dit i s'han escrit d'aquets animalets, jo hem quedaré amb el signifcat que hem va donar ella: "brindar per l'èsser humà i protecció nocturna". L'he ubicat a l'entrada de casa.
Hacia días que tenia ganas de realizar un Buho, éste és una copia de una figurita de cerámica que me regaló una amiga cuando estuve ingressada el mes de abril en el hospital. Muchas cosas se han escrito sobre el significado de éstos animalitos, pero yo me quedaré con el que me dió ella: "Brindar por el ser humano y protección nocturna". Lo he ubicado en el recibidor.

viernes, 22 de agosto de 2008

Interrogant

Doncs avui hem anat a fer la segona prova del vestit de núvia. Hem sortit molt tranquiles i contentes.. quin serà el resultat final??? Fins el 27 de setembre la incògnita restarà oberta... només queden 36 dies!!
Hoy hemos ido a hacer la segunda prueba del vestido de novia. Hemos salido tranquilas y muy contentas... como será el resultado final??? Hasta el 27 de septiembre tendremos que esperar, ya sólo quedan 36 dias!!!

De sorteo!!!!

Para celebrar las 10300 entradas http://www.alienasland.com/ esta de sorteo. Dar una vueltecita por su blog, porque tiene trabajos que merecen la pena. Apuntaros!!!!

miércoles, 20 de agosto de 2008

Sant. Miquel del Fai


Avui hem fet una altra excursió, ens hem acostat fins a St.Miquel del Fai, des dels inciendis no hi havia anat.. i la veritat es que està força recuperat. LLàstima que hi ha poca aigua, pero els salts i el paissatge continuen sent igual d'espectaculars.
Hoy hemos do de excursión y nos hemos acercado hasta St.Miquel del Fai (a 40km de Barcelona). Desde los incendios no habia ido y la verdad es que el paisaje esta muy recuperado. Lástima que no hay mucha agua y los saltos no son tan espectaculares, pero merece la pena verlo, es un auténtico espectaculo de la naturaleza.

viernes, 15 de agosto de 2008

Festa Major

Aquest es un"broche" que he fet per la Festa Major, que són ara els dies 14, 15 i 16 d'Agost, de manera que dubto que pugui pujar gaires cosetes al blog... per tots els que estigueu de Festes.. disfruteu molt!!!
Este broche lo he hecho pensando en las Fiestas de mi pueblo que son éstos dias 14, 15 y 16 de Agosto, de manera que dudo que pueda subir muchas cosas al blog.... para tod@s aquell@s que esteis de Fiestas.. pasarlo bien!!!

miércoles, 13 de agosto de 2008

Tautavel



Dimarts vam estar a Tautavel, poble del sud de França on hi s'hi han trobat vestigis històrics i elements que dónen testimoni de civilitzacions molt anteriors a la nostra. A banda de banyar-nos al riu vam poder contemplar l'espectacular paissatge. La fotografia que us adjunto (amunt) és un mural que es troba just abans d'entrar al museu del poble, on s'hi t'hi fixes pots trobar dibuixats diferents personatges, Hitler, Dali.. els veus??? Sota, es evident, una espantaocells, però hem va semblar tant maca que no vaig poder-me de retratar-la...
El martes fuimos en Tautavel, pueblo situado al sur de Francia donde se han encontrado vestigios històricos que dan testimonio a civilaciones muy anteriores a la nuestra. Nos bañamos en el fantastico río y pudimos contemplar los rincones del municipio. Arriba podeis ver un muro donde si te fijas bien podràs ver la cara de personajes como Dalí, Hitler, etc.. ¿Los ves? Debajo, una espatapajaros que no pude resistirme a fotografiar, me pareció sencillamente PRECIOSA..


domingo, 10 de agosto de 2008

Detall per Girona..



Aquets "broches" són un detall per la Guaci i la Piti de Girona, fa dies que estan fets, però fins ahir, no els hi vaig poder donar. Espero que els hi hagin agradat. Son una tortugueta i una nota musical (personalitzats) i després dos punts de llibre...
Estos broches son un detalle para dos amigas mias de Girona, Guaci y Piti, hacia tiempo que no nos veiamos y ayer nos encontramos. Espero que les gusten. Son unos broches personalizados, una tortuguita y una nota musical, ellas saben porque.. lo de colorines, son puntos de libros, ya que son un poco debora libros...



Punts de llibre/// Puntos de libro

Tortuga color xiclet/// Tortuga color chicle

Nota musical// Nota musical

Premi!!

Gracias Brochifu por otorgarme éste detalle...
Se lo paso a :
www.cromatismes.blogspot.com
www.dolcameduixa.blogspot.com
www.anabelgp.blogspot.com
www.solounhobby.blogspot.com
Porque?? pues porque me gusta mucho las cosas que hacen...

viernes, 8 de agosto de 2008

Escapada...

Temps de vacances, peró aquest any, per la rehabilitació, no podem marxar enlloc, de manera que farem petites escapades que ens ajudaran a esbargir-nos una miqueta i conèixer més reconets de casa nostra. Avui hem anat fins als llac dels Engolasters, ens ha costat molt trobar-lo però al final ha valgut la pena. RECOMANABLE!!!
Vacaciones, pero éste año a causa de la rehabilitación no podemos irnos a nigún lugar, de modo que haremos pequeñas escapadas para conocer más rincones de nuestra casa. Hoy hemos ido al lago dels Engolasters, nos ha costado mucho encontrarlo, pero al final ha merecido la pena. RECOMENDADO!!!

miércoles, 6 de agosto de 2008

Un collar...

Ara feia dies que no pujava res al blog.. aquest matí m'he aixecat aviat i he fet aquest collaret.
Hacia días que no colgaba nada en el blog.. ésta mañana me he levantado prontito y he hecho éste collar, mi primer collar!! (Mejorable)...

lunes, 4 de agosto de 2008

Premi@



No se si es tracta d'un premi, perqué no entenc encara molt bé el funcionament pero Merci a Kimusa per pensar en mi i en el blog... Una abraçada per tu tb...

No se si se trata de un premio, porque no entiendo todavía muy bien el funcionamiento pero GRACIAS por pensar en mi y en el blog... Un abrazo para ti tb...
Le otrogo Mil abrazos para:
Marta: porque es un encanto y la quiero mucho (tb es mi cuñaita) http://www.marangar.blogspot.com/ y http://www.cecilgar.blogspot.com/ ; http://www.fieltroshuelva.blogspot.com/ ; http://www.abaloriosmaos.blogspot.com/ ; http://www.napontadaagulha1.blogspot.com/ ; http://www.elblogdebrochifu.blogspot.com/ y blogs que me he dejado pero que son maravillosos!!! Por vuetsros trabajitos i vuestras manualidades...
(espero haberlo hecho bien)...

domingo, 3 de agosto de 2008

Chill Out

Aquest cap de setmana ha estat frenètic d'activitats i de reunions familiars i socials, en concret n'hi ha hagut una que ens ha emocionat molt, el sopar "chill out" (així l'he batejat) preparat per la Marta i el "Tete". MOLTES MOLTÍSSIMES GRÀCIES per pensar en nosaltres i estimar-nos tant... petonets...
Muchos sabreis que estamos apuntito de casarnos. ëste ha sido un fin de semana de cenitas, amigos, hermanos, etc. hecho que me ha impedido coger los hilos y el fieltro y ponerme a coser, d emodo, que ha sido un pequeño parón muy reconfortante ya que hemos estado rodeados de gente que queremos mucho... Un besito para todos ellos!!!