sábado, 19 de julio de 2008

Ara fa un any...


Ara fa un any, vam prendre una decisió, adoptar un cadellet de bòxer de 2'5kg. Li vam posar de nom Jacko de Marmolejo (si, poc originals) i els mesos han anat passant com el pes que també ha anat augmentant fins el dia d'avui. Estem molt contents de tenir-lo amb nosaltres i esperem disfrutar-lo molt de temps.

Ara que ve l'estiu, arriba una mala época pels animals de companyia, molts queden abandonats al carrer, atropellats a una cuneta o morts de sed. La culpa no es del gos, que no sap creuar; la culpa no es del gos, que camina sense rumb buscant una olor familiar; la culpa no es del gos que no sap on buscar on veure i on menjar... la culpa es NOSTRA, de la inconsciència del esser humà que regala un peluix de carn i os que fa gracia quan es petit i aburreix quan es gran. La culpa es del ésser humà, i la poca responsabilitat i no saber dir NO. Tenir un animal de companyia no és una obligació, es una decisió personal i es una resposabilitat.

Volia dedicar-li aquest espai a tots aquells gossos i gats que no han tingut la sort d'en Jacko i en concret a la Chica. I dir-li als seus amos que no hi ha res que els diferencii d'ells, es més estic segura que ells mai ho farien.

No hay comentarios: