jueves, 11 de septiembre de 2008

Temps era temps...

L'èsser humà es massoca per naturalesa, tossuts en recordar dates senyalades, sobretot si aquestes recorden una catastrofe (les torres bessones) o una derrota (una guerra).
Avui a Catalunya és la diada, i amb aquest motiu ahir a la matinada vaig fer aquest petit detallet. M'agrada sentir-me catalana, ser d'aquí o ser d'allà només és un signe d'identitat. La tolerància, el respecte, el compromís etc. son valors que no van renyits amb la diversitat, per mi la diversitat és mágia. Tan es d'on vinguis, tan és d'on siguis, lo important és ser un mateix.
El ser humano es masoca por naturaleza, tozudos en recordar fechas que indiquen catastrofes (como la de las torres gemelas) o derrotas (las de una guerra).
Hoy en Catalunya se celebra la Diada y con éste motivo, elaboré anoche éste pequeño detallito.
me gusta sentirme catalana, a mi parecer ser de aqui, o ser de allí sólo és un signo de identidad. la tolerancia, el respeto, el compromiso, etc. son valores que no riñen con la diversidad. para mi la diversidad es mágia. Da igual de donde seas, da igual de donde vengas, lo importante es ser una mismo...

3 comentarios:

Mary Villegas dijo...

Gracias por pasarte por mi blog y por apuntarte al sorteo, mucha suerte.
Las muñequitas son todas la misma, Marycleta, pero con distintos modelitos uno de ellos un vestido de novia,(sq mi mama se casa y ella se puso celosa,jaja). Besos

Guacimara dijo...

Jeje! Fins i tot aquest dia has pensat en fer un broxe! jeje!
Ets genial Nuri Nuri!!

Núria dijo...

Si no m'obligo, amb el moviment de la boda, no faria res!!
petonets!!!