miércoles, 14 de enero de 2009

Mi no entender...

Mi no entender... y es que no entiendo que hace un pueblo històricamente siempre perjudicado, por ataques, por injusticias políticas... hace lo mismo con un pueblo vecino... y es que me quedo perpleja ante la tele y me pregunto que esta pasando. No quiero acostumbrarme a ver éstas imagenes a ver muertes de niños y de civiles que se protegen de un genocidio... que esta pasando, realmente no se puede hacer nada? A veces me avergüenzo de mi especie y preferiría haverme quedado en la ignorancia del simio, nunca nos hubieramos hecho tanto mal...

4 comentarios:

Carrapuchiña dijo...

Lo mismo pienso yo, es vergonzoso que sea preecisamente el pueblo judio el que comete tan tremendas atrocidades despues de todo lo que ha pasado, para mi la repanocha fueron aquellos neonazis juedis, el culmen de la estupidez humana.
Yo que venia toda contenta a dejarte un mimo, es que las injusticias me enervan!!!

Aitana dijo...

Pienso lo mismo que tu y tengo unas ideas demasiado radicales como para contartelas aqui.

Aprovecho para decirte que sin querer cambie mi direccion por la que te dejo aqui:
http://aitanatapizando.blogspot.com/

xavier losada dijo...

Nuria he rebut aquest correu :
Si penses com jo, envia aquest missatge a les teves amistats o coneguts i fes alguna de les accions que et demano. Ei sou conscients de que està passant un genocidi?Jo , no sé si políticament tenen raó uns o els altres però el que sí sé és que hi ha una gran desproporció en els morts d'una banda a l'altre (més d' un miler de palestins,i 18 israelians,segons ens diuen Hamás (un grup ) contra un estat, etc....Des d'aquí em pregunto que puc fer a part de manifestar-me .Doncs ara per ara se'm acudeixen tres accions com a mínim:
1/ Escriure una carta a l'embaixada d' Israel Excelm Sr Raphael SCHULTZ Embaixador d' Israel a l' Estat EspanyolEmbajada de IsraelC/ Velázquez 150,7ª28002 MADRIDo bé un fax 917829555 e-mail: embajada@embajada-israel.es
2/Boicot als productes d' Israel . L'economia és el que més els dol..Pêr tant no comprar productes d' Israel , enviar cartes a les empreses dient :
NO COMPRO PRODUCTES D' EMPRESES SIONISTES QUE ESTAN RECOLZANT EL GENOCIDI PALESTÍ.
Us passo una llista de productes.: Fruites CARMEL FRUITS CMR Mercabarna Nau 21-A CP 08040 BARCELONA fax 93 262 66 01
Aigues minerals EDEN,AQUA 2000 I AQUASET
AlGUNS PRODUCTES DE COSMÈTICS, JOGUINES,DECORACIÓ, ROBA INFANTIL I PRODUCTES TÈXTILS DEL CORTE INGLÉS.COSMÈTICS REVLON,el seu propietari Ronald Perelman és un conegut activista per Israel.
VESTITS DE BANY GIDEON OBERSON GOTTEX
ROBA INTERIOR DE VICTORIAS SECRET,WARNACO,THE GAP,NIKE, TERRON
Electrodomèstics JOHNSON,WHITE WESTINGHOUS,AIRWELL ELECTRA IBERELCO
Maquines de depilar i de massatge EPILADY MUNDOGAR MEPRO... SI EN SABEU MÉS AFEGIU-LES!
3/ Assistir a les manifestacions , i demostrar que no VOLEM MÉS GUERRES SIGUIN LES QUE SIGUIN!

Núria dijo...

No m'havia arribat akesta info... faré un "corta y pega" i ho reenviaré...MERCI!!!