sábado, 18 de septiembre de 2010

Tot i el temps... Bon cap de setmana!!

Tinc moltes coses que explicar-vos. Ha estat una setmana complicada a la feina, on m'he trobat amb una situació que m'ha afectat mes del que hem pensava, però potser, sentir, emocionar-te e implicar-te el necessari, fa que també et sentis viva. Imagino que el día que deixi de sentir i deixi d'agradar-me la feina que faig la deixi.
A mes a mes, teniem intenció de marxar de cap de setmana, pero tenim a la peke una mica refredada, i ja de ben petita comença a compartir, perquè a mi a també hem fa mal el coll. Refredat a la vista!!!!
Una altra coseta molt bona es que possiblement el Toni torni a treballar, bé, no es a la mateixa empresa que una servidora, pero sembla que es probable que el cridin... la cosa de moment està aturada on era abans i necesistem com sigui una feina... tocarà fer torns de mati, tarda i nit.. pero es el que hi ha!!! tot i així encara tenim unes esperances depositades a Figueres, encara que hagim de fer el sacrifici de desplaçar-nos.
Acabaré el post d'avui amb un video divertit, a mi m'ha fet molta gràcia i es que tot i que es dissabte, plou, fa mal temps, he d'estudiar i estem refredades... estem contents i es que com diu la dita "al mal temps bona cara"... bon cap de setmana.. i disfruteu del vídeo!!!


2 comentarios:

Guacimara dijo...

Felicitats! No pel costipat, jeje! sino per la feina d'en Toni.
Un petonet

Guacimara dijo...

Que bo el video del gatet! A més de les passejades que li fa la màquina, li deu fer massatge al culet jeje!