domingo, 5 de septiembre de 2010

La Festa dels Indians

La Fira d’Indians de Begur és un viatge al passat, per recordar la relació i el triangle entre Begur-Cuba-Les Antilles. Tot recorda quan els begurencs i les begurenques van anar a Cuba a buscar millor sort econòmica, a buscar fortuna.

Begur es transforma, a través de la salsa, els mojitos, cants populars típics de cuba i les nostres havaneres... es multiplica en gent d'arreu que ve a participar de la festa, de la màgia, la gran majoria vestits per l'ocasió, de blanc i amb detalls que fan recordar els indians, com son barrets i mocadors al cap.

Passeja pels carrers, plagats de gent i paradetes, i on encara hi han cases que recorden les fortunes cubanes, entra a una casa d'indians, veu una copa de cava i disfruta des de la seva terrassa de la gresca del carrer, un espectacle des d'unes finestres d'un domicili particular, com es fa el vidre en directe... tot això a la mateixa festa... a Begur.

Una festa divertida, que tampoc deixaré de dir... MOLT RECOMANABLE!!

4 comentarios:

Ceci dijo...

Tiene muy buena pinta esa fiesta...
Besos!

Guacimara dijo...

Ostres... doncs no hi he estat mai i conec molta gent que hi ha anat algun any. M'ho apunto pel proper any.
Un petonet!

Anónimo dijo...

dons recomano a tots que vagin,jo he estat aquest any el dissabte i es una passada.L'hotel Sa Calma tenia a Monica Green i Lucrecia donan marxa i mojitos solidaris.
Nuria tu has estat primera i jo volia fer un comentari al blog pero et fare arribar la foto amb Lucrecia
xavier

Núria dijo...

El món es ple de coincidències... llàstima de no ens veiessim..
Una abraçada